Thursday, January 29, 2009

MOVIE - Transporter 3


Transporter 3 / Curierul 3

Gen: actiune
Actori: Jason Statham, Robert Knepper
Regia: Olivier Megaton
Nota IMDb: 6.0/10 (in 29.01.2009)
Nota mea: 4.5/10

Un film pe care ii recomand DOAR pentru fanii seriei Transporter. Mie personal nu mi-a placut.

Minusuri:
In primul rand, nu are o poveste interesanta deloc. Fiica unui ministru ucrainian, Valentina (o tanara roscata si pistruiata), este rapita. Cine altcineva ajunge sa fie curierul si sa o transporte dintr-un colt in altul al Europei? Exact, Frank Martin (Jason Statham). Miza rapirii: obtinerea de aprobari pt deseuri toxice care, chipurile, ar polua jumatate din Ucraina pt 100 de ani.

Scenariul prost si in privinta replicilor personajelor. De exemplu, o parte din replicile Valentinei se refera la mancare....la ce bun peste a mancat ea in Bucureti, la gulasul din Budapesta,la ce pui cu unt se mananca in Ucraina, la ce vin ar bea la cina, etc. Aiurea. De fapt, cam tot scenariul abunda in replici plictisitoare.
Si, pentru a condimenta putin filmul, se isca si o poveste de dragoste intre Frank si Valentina (right!!!!) si ajung ei sa faca dragoste in amurg pe bancheta din spate a masinii...bleah!
A, sa nu uit: o sa aveti parte si de vreo 3 scene de lupta dintre Frank si raufacatorii (in numar de 7-8) si a naibii ce ii bate el pe toti si nu se alege nici macar cu o zgarietura. Tare omul asta!!!

Plusuri:
Pentru fanii serialului Prison Break (adica si io), e placut sa il vezi pe Robert Knepper interpretind si alt rol (in Prison Break el este unul din puscariasii evadati - T-Bag). Ajungi sa constati ca omul chiar are stofa de actor si il prind rolurile de raufacator ca o manusa.

In concluzie, pentru mine au fost 2 ore pierdute stupid (am stiut-o de la inceputul filmului dar m-am ambitionat sa il vad pana la capat). Daca sunteti fanii seriei sau "fanele" lui Jason Statham sau fanii lui Robert Knepper, uitati-va! Daca nu, alegeti alt film care sa merite mai mult!

1 comments:

Diana March 23, 2009 at 3:31 AM  

Da, e fantastic Robert Knepper! Imi place si mie de mor! Isi joaca bine tare rolurile.

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP