Thursday, February 5, 2009

MOVIE - Seven Pounds


Gen: drama
Actori: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Herrelson
Regia: Gabriele Muccino
Nota IMDb: 7,6/10 (in 05.02.2009)
Nota mea: 9/10




Un film exceptional care mi-a placut cu adevarat. O lectie despre fericire, sacrificiu, suflet. Un film pe care il recomand oricui pentru ca nu va regreta nici un minut petrecut vizionand acest film.

Povestea filmului: Tim Thomas avea candva viata perfecta: un job dorit de multi, o casa pe plaja si o sotie frumoasa. Viata lui se schimba radical cand, aflat la volan si folosindu-si telefonul, Tim provoaca un accident soldat cu 7 victime (printre care si sotia sa). Pentru a plati pentru greseala sa, Tim concepe un plan in care sa schimbe vietile a 7 necunoscuti. Care este planul lui si cum il duce la bun sfarsit, va las sa vedeti singuri.

Plusuri: Un film bine realizat, cu un scenariu de exceptie. O poveste cutremuratoare si o lectie de sacrificiu si umanitate.

Minusuri: Pentru persoanele mai sufletiste (adica asa ca mine), va recomand o cutie de servetele langa.Eu, la finalul filmului, am plans. :)

Concluzie: Un film bun, chiar foarte bun as indrazni sa spun. Si e interesant sa il vezi pe Will Smith intr-o drama (sunt obisnuita in comedii).

0 comments:

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP