Thursday, February 5, 2009

MOVIE - Gran Torino


Gen: drama
Actori: Clint Eastwood, Cristopher Carley
Regia: Clint Eastwood
Nota IMDb: 8,5/10 (in 05.02.2009)
Nota mea: 8/10

Un film bun. Si o ocazie buna de a putea aprecia calitatile de regizor ale lui Clint Eastwood (ca pe cele actoricesti le stim deja)


Povestea filmului: Lui Walt Kowalski tocmai ce ii decedase sotia. E un batran ursuz care nu are o relatie buna nici cu proprii fii ( fii care doresc sa il mute la o casa de batrani). Binenteles, Walt nu vrea sa se mute desi e nemultumit de cartierul in care locuia, un cartier plin de imigranti.
Fost luptator in Vietnam, Walt are o problema cu asiaticii care, spre ghinionul sau, ii sunt vecini.
Ura sa pentru asiatici creste cand Thao, baiatul adolescent al familiei vecine, incearca sa ii fure Fordul Grand Torino. Lucrurile se schimba cand, pentru a spala onoarea familiei, Thao este obligat sa lucreze pentru Walt timp de o saptamana.
Continuarea va invit sa o vedeti singuri. Pot sa va asigur ca finalul va v-a lasa cu gura cascata, pentru mine a fost neasteptat si m-a miscat profund.

Plusuri: Surprinde destul de bine trairile unui veteran de razboi dar si umanitatea de care poate da dovada. As spune ca filmul e o lectie buna despre sacrificiu si remuscari.

Minusuri: Jocul de scena al celor care interpreteaza familia de coreeni a fost jalnic. Nu mi-a placut deloc. Apare o diferenta mare intre interpretarea lui Clint Eastwood si ceilalti.

Concluzie: Un film ok, cu o poveste, cu un pic de actiune,cu un pic de dragoste, cu cateva scene amuzante. As spune eu: un film cu "un pic din toate". Si daca toti actorii ar fi jucat la fel de bine ca si Eastwood, i-as fi dat o nota 9 si nu 8.

0 comments:

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP