Wednesday, March 4, 2009

Denk mit


Magazin: dm Ungaria.
Ce sunt: pastile efervescente pt curatarea toaletei (sus), detergent de vase si servetele dezinfectante pt toalete (jos)
Pret: la fel cu celelelate produse de acest gen (Domestos, Fairy, Pur, etc)
De ce imi plac: mie mi s-a uscat foarte tare pielea mainilor de la Fairy si Pur (indiferent de tip) iar de cand il folosesc pe Denk mit e mult mai ok (e drept ca si eu folosesc mai multa crema de maini in ultima vreme). Servetelele dezinfectante sunt foarte practice pt calatorii sa mai stergeti una alta prin baile publice iar pastilele efervescente sunt foarte utile deoarece curata singure.

Nu am inteles eu in maghiara ce contin, dar, ca multe alte produse de la dm, sunt sigura ca nu contin atat de multe chimicale ca si celelelate produse de pe piata. Deocamdata, sunt multumita de ele si le trec la BIO.

0 comments:

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP