Wednesday, March 18, 2009

The Curious Case Of Banjamin Button


Strania poveste a lui Benjamin Button

Gen: drama, romantic, fantastic
Actori: Brad Pitt, Cate Blanchett, Tilda Swinton
Regia: David Fincher
Nota IMDb: 8,2/10 (in 18.03.2009)
Nota mea: 8/10



Un film interesant, castigator al unui premiu Oscar pt efecte vizuale.
Povestea filmului. O adaptare dupa nuvela lui F. Scott Fitzgerald (1920), The Curious Case of Benjamin Button este povestea unui om care se naste batran si intinereste pana la sfarsitul vietii lui.
Cum adica se naste batran? Pai bine, imaginati-va un bebelus cu pielea zbarcita si artrita. Asta e Benjamin Button. Pe masura ce "creste", ii dispar problemele "batranesti" si trece prin toate etapele vietii, dar in sens invers. Cum e viata atunci cand esti diferit? Cum iubesti cand nu esti la fel ca ceilalti? Poti duce o viata normala in aceste conditii?
Va puteti raspunde singuri la aceste intrebari urmarind filmul.
Plusuri: Efecte speciale de nota 10 (nu degeaba au luat Oscarul la aceasta categorie), jocul actorilor foarte bun, regizat bine.

Minusuri: Din punctul meu de vedere, Brad Pitt. :) Socant pt multi, dar mie nu imi place Brad Pitt! Nu ma intrebati de ce, dar mi s-a pus pata pe el (in sens negativ), asa, de vreo cativa ani...
Dar daca e sa vorbim serios, nu cred ca pot sa spun niste minusuri serioase. Nu-s nici eu foarte critica atunci cand vine vorba de un film nominalizat si castigator de Oscar.
Concluzii: Un film bunicel, cu un pic de actiune, cu un fir al povestii interesant si efecte speciale bune. Eu zic ca merita urmarit, daca nu pentru povestea interesanta, macar pt Oscarul castigat.

1 comments:

Kristians March 21, 2009 at 10:04 PM  

am vazut filmul asta. e perb. merita toate premiile luate

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP