Wednesday, January 21, 2009

21.01.2009 - International

Barack Obama este noul presedinte al SUA

Ieri am urmarit CNN cam toata ziua. Auzisem de marele eveniment istoric ce avea sa se intample - investirea in functie a noului presedinte al Americii- asa ca nu am vrut sa il ratez.

Evenimentul a fost cu adevarat maret: peste 2 milioane de oameni care au venit sa isi sustina presedintele, mult fast, organizare ca la carte si o vreme frumoasa, cu soare ,chiar daca afara era destul de frig (cum este si normal pentru perioada asta a anului).

De ieri, America are un nou presedinte, Barack Obama fiind primul presedinte de culoare al SUA (si cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite).

"Astazi, va spun ca problemele cu care ne confruntam sunt reale", a spus Barack Obama, dupa ce a depus juramantul. "Sunt probleme seriose si numeroase. Nu vor fi depasite cu usurinta sau rapid. Dar, America, sa stii asta: ele vor fi depasite".

"Azi ne strangem pentru ca am ales speranta si nu frica, unitatea de teluri in locul conflictului si dezacordului", a spus el. Obama a promis o actiune rapida in privinta "slabitei economii americane", o prioritate.

Va reusi Obama sa schimbe ceva? Ramane de vazut!

0 comments:

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP