Tuesday, January 20, 2009

20.01.2009 - Showbiz


Tapul ispasitor

In ultimul timp, in toata presa de scandal nu exista o saptamana fara sa apara o stire despre Mihaela Radulescu. Se vorbeste tot mai mult de relatia ei cu Dani Otil, o relatie normala in opinia mea. E o femeie divortata si libera sa aiba relatii cu cine doreste. Nu e singura femeie din Romania care are o relatie cu un barbat mai tanar, nu? Dezavantajul ei: ea este o vedeta.

In prima editie de anul acesta a "Duminicii in familie", Mihaela i-a invitat pe Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu pe care i-a premiat ca "cei mai buni parinti din Romania".

Acesta a fost un bun prilej pentru Raduleasca sa ii reproseze Adrianei ca se baga in viata ei fara a-i cere permisiunea. Mai mult, a acuzat-o pe Bahmu ca se crede "radulescolog" pentru ca bate campii despre viata ei privata fara a avea vreo legatura cu realitatea.

Desi era stanjenita de situatie, Bahmuteanu i-a replicat: "Toata presa se pricepe la viata ta, nu numai eu. Asta este! Esti o diva si trebuie sa accepti si chestia asta”.

Mihaela nu s-a lasat mai prejos si i-a spus:
„Toata presa se pricepe la viata mea, dar de la tine am pretentii. Tu, daca vrei sa scrii ceva despre mine, ma intrebi. Daca vrei sa stii de ce am plecat de acasa, cand si cu cine, ma intrebi pe mine. Ai fost prima care a comentat ca am luat-o razna!”

Daca vreti sa cititi mai multe, gasiti aici.

0 comments:

Google Translate

Google-Translate-Chinese (Simplified) BETA Google-Translate-English to French Google-Translate-English to German Google-Translate-English to Italian Google-Translate-English to Japanese BETA Google-Translate-English to Korean BETA Google-Translate-English to Russian BETA Google-Translate-English to Spanish
Powered by
+ Grab this widget
LinkWithin Related Stories Widget for Blogs

Recent comments

My Music


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Zelist

Ora Romaniei

Contacteaza-ma la:

prezentul_simplu@yahoo.com

Pagini accesate


website statistics software

Vizitatori unici

Vizitatori online

De unde ma viziteaza

Site Meter

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP